Badmintonclub Bemmel start 50e seizoen!

Sport
23 augustus 2021
1 september begint een nieuw seizoen, wees welkom!

Iedereen heeft natuurlijk wel eens gebadmintond! Is het niet op de camping tijdens vakanties dan is het wel op een mooie zomeravond op straat. Badminton is een reactiesport waarbij je snel moet reageren met je armen, handen, benen, voeten en hoofd tegelijk. Een intensieve en uitputtende sport, waarbij je uithoudingsvermogen behoorlijk op de proef wordt gesteld. De combinatie van inspanning, ontspanning, vaardigheid, uitdaging en vooral de gezelligheid maakt het een hele complete sport.

Het bijzondere aan dit jaar is dat BC Bemmel’72 al 50 jaar bestaat! Dit seizoen zal dan ook in het teken staan van diverse jubileumactiviteiten, reden te meer om dit jaar een kijkje te komen nemen en hieraan deel te nemen. Op deze pagina’s zullen we u op de hoogte houden van de activiteiten.

Op woensdag 1 september start het nieuwe seizoen weer voor Badmintonclub Bemmel en nieuwe jeugd- en seniorleden (leeftijd van 7-70 jaar) zijn zeer welkom bij deze gezellige club! Er wordt iedere woensdagavond gespeeld en er is ruimte voor beginners (die een training kunnen volgen) tot aan ervarenere, meer competitief ingestelde spelers. Kijk op www.bcbemmel.nl voor meer informatie en speeltijden. De eerste drie keer kan iedereen gratis en vrijblijvend meespelen om daarna te beslissen over een eventueel lidmaatschap. Aanmelden via de site www.bcbemmel.nl is daarvoor handig.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Maurice:

Maurice ter Hark
Contactpersoon
-16