Oldstars walking handbal van start

17-09-2021

Lingewaard
Sport

Wie

Senioren

Vrijdag 10 september jl. was er de aftrap van het Old Stars Walking Handbal in Lingewaard. Na het succes van Old Stars Walking Football hebben HV Angeren, HV Huissen en SWL de handen ineen geslagen om dit samen te organiseren. Leon van Schie (oud-handbal international) was vanuit het Nationaal Ouderen Fonds aanwezig om de demonstratietraining te verzorgen. Dit alles gebeurde onder toezicht van fysiotherapeut en Old Stars lid Marten vd Ploeg die de geïnteresseerde deelnemers iets vertelde over fitheid, blessurepreventie en het belang van een goede Warming Up. Ondanks het slechte weer waren er toch 7 enthousiaste deelnemers. Maar we hopen natuurlijk op meer!

Walking Handbal is een aangepaste variant van het originele handbal. Met aangepaste regels is het geschikt voor 50plussers. Rennen en fysiek contact is hierbij niet toegestaan.

Vanaf vrijdag 15, 22 en 29 oktober zullen we weer gaan trainen olv. Leon van Schie. We starten om 14.00 uur bij Sportpark de Poel, Poelsestraat 52 in Angeren.

Ben je zelf enthousiast of weet je mensen die graag eens mee willen trainen? Bel of mail dan met sportcoach Thijs Sloot t.sloot@swlingewaard.nl 06-82336027

Contact

Thijs Sloot
Contactpersoon

Neem contact op met Thijs:

-11