Oudertrainingen Batouwe Basketball

28-09-2021

Bemmel
Sport

Wie

Volwassenen

Na het grote succes van de oudertrainingen het afgelopen jaar konden we natuurlijk niet anders dan op herhaling en daarom organiseert Batouwe Basketball opnieuw de zogenoemde oudertrainingen!

´╗┐Een reeks trainingen waarbij alle ouders kunnen kennismaken met ons prachtige spelletje! De oudertrainingen zijn vrij toegankelijk, laagdrempelig en voor iedereen conditioneel op te pakken, maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij hopen dat jullie net zo enthousiast worden over basketbal als wij dat altijd zijn!

De opbouw is simpel. We organiseren vier trainingen in de Kooi in Bemmel waarin alle basisfacetten van het spelletje worden uitgelegd. Deels is dit theorie, maar voor het overgrote deel staan we gewoon lekker op het veld om door middel van training te ervaren hoe leuk het spelletje is. We behandelen bijvoorbeeld spelregels, theorie over oefeningen, waarom we trainen met bepaalde oefeningen, wedstrijdsituaties en nog veel meer. De drie trainers helpen jullie door middel van uitleg en ondersteuning, maar beantwoorden ook alle vragen die tijdens de training nar voren komen.

Het programma van de trainingen vind je onderstaand:

Donderdag 7 oktober, 21:00-22:30 (theorie en praktijk)

Donderdag 14 oktober, 21:00-22:30 (praktijk)

Woensdag 20 oktober, 20:30-22:00 (theorie en praktijk)

Woensdag 27 oktober, 20:30-22:00 (wedstrijdsituaties)

Wil jij meedoen? Meld je dan voor dinsdag 5 oktober aan door een mail te sturen naar activiteitencommissie@batouwebasketball.nl. Vermeld hierbij het volgende:

Voornaam/ achternaam

Ouder van

Eerdere ervaring

Vereniging

Aanwezigheid op de welke dagen

Na aanmelding sturen wij een ontvangstbevestiging. Heb je vooraf nog vragen mail dan naar simon.scholten@batouwebasketball.nl.

Waar

Sportlaan 3 Bemmel

Contact

Secretariaat
Contactpersoon

Neem contact op met Secretariaat:

-11