Gouden Sport Ster verkiezing 2021!

Lingewaard
Sport
Geluk
Sociaal
15 november 2021
Nomineer nu! Tot uiterlijk 6 december

Net als het vorige jaar kunnen we 2021 niet zien als een volwaardig sportseizoen. Een deel van het jaar is de sport niet of maar beperkt doorgegaan. Desondanks zijn we op zoek naar de Gouden Sport Ster van 2021! Ken je een sporter of sportteam die dit jaar een unieke prestatie heeft geleverd, misschien wel binnen jullie vereniging? Nomineer deze dan voor de verkiezing.

Een prestatie aanmelden kan tot 6 december, daarna worden er drie genomineerden bekend gemaakt die alle drie al verzekerd zijn van een mooie prijs. De prijzen worden aangeboden door diverse ondernemers uit Lingewaard. Vorig jaar kon de feestelijke uitreiking, traditiegetrouw gehouden op de nieuwjaarsreceptie van v.v. Jonge Kracht, niet doorgaan. Ook dit jaar is het onzeker of dit verantwoord is, het zal afhankelijk zijn van de corona-situatie in januari. Mocht dit niet kunnen dan worden de sporters op een andere manier in het zonnetje gezet.

Afgelopen jaar gingen de Laura Merkenhof (‘t Verzetje), HV Huissen meiden C1 en Danilo Trieling (Hockey-talent) er met de prijzen vandoor.

Aanmelden kan hieronder! of via sportpromotielingewaard@gmail.com. Laat je motivatie achter waarom de door jouw gekozen sport(st)er/team het verdiend om de Gouden Sport Ster Lingewaard 2021 te worden?

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Waar

Zandsevoetpad 18
Huissen

Contact

Nick van der Ham
Contactpersoon

Neem contact op met Nick:

-11