European Company Sport Games 2022

Sport
Gezondheid
Sport
Wonen
Duurzaamheid
Geluk
Cultuur
6 december 2021
Schrijf je in voor 30 januari!

Van 22 t/m 26 juni 2022 is de gemeente Arnhem gastheer van de European Company Sport Games. Kom zelf sporten op, een van de meest innoverende sportcomplexen ter wereld: Nationaal Olympisch Trainingscentrum Papendal. Geniet na het sporten in de prachtige landschappen van de Veluwe en de Achterhoek van de provincie Gelderland en ontdek de steden Apeldoorn, Arnhem, Ede en Nijmegen. Excelleer op het Nationaal Olympisch Trainingscentrum Papendal en relax in het mooiste natuurgebied van Nederland! 

TIEN REDENEN WAAROM JIJ EN JE COLLEGA’S ERBIJ MOETEN ZIJN IN 2021!

1. Excelleer op het Nationaal Olympisch Trainingscentrum Papendal en relax in het meest prachtige natuurgebied van Nederland.

2. Dé kans om te sporten op het Nationaal Olympisch Trainingscentrum Papendal, de thuisbasis van de Nederlandse topsport. Dé plek om het beste uit jezelf te halen en te genieten van alle sporten om je heen.

3. Naast het sporten op een unieke locatie kun je helemaal tot rust komen in het mooiste natuurgebied van Nederland: de Veluwe. Al fietsend kun je de Big Five ontdekken!

4. Bezoek de leukste hotspots in de steden Arnhem, Apeldoorn, Ede en Nijmegen en geniet op gezellige terrassen in Hanzesteden als Zutphen of Elburg. Fiets en wandel door het prachtige coulisselandschap in de Achterhoek.

5. De provincie Gelderland is de thuisbasis van maar liefst 114 musea! . Door te trainen voor #Arnhem2022 merk je dat regelmatig sporten een belangrijke bijdrage levert aan ontspanning, werkprestaties, werkplezier en veerkracht.

6. Door te trainen voor #Arnhem2022 merk je dat regelmatig sporten een belangrijke bijdrage levert aan ontspanning, werkprestaties, werkplezier en veerkracht

7. Er staan maar liefst 25 sporten op het programma, zowel teamsporten als individuele sporten. Dus wil je een pr lopen op de 10 kilometer of met je favoriete collega het winnende beachvolleybal team worden? Het kan allemaal, je mag aan drie onderdelen mee doen.

8. De European Company Sport Games zijn het ultieme teambuildingevent. Niet alleen gedurende de vier dagen tijdens het evenement, maar ook in de voorbereiding. Samen werk je naar 1 doel: shinen in Arnhem2022!

9. Er is een officiële openings- en sluitingsceremonie, geheel volgens protocol mét een landenparade.

10. Eén groot oranje sportfeest in de zomer van 2022.

(bron: https://ecsgarnhem2022.com/nl/)

Wie

Kinderen
Jongeren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Neem contact op met Quint:

Quint van de Ven
Contactpersoon
-10