Innovatievoucher Park Lingezegen

Bemmel
Sport
Sociaal
Cultuur
30 december 2021

Eind 2021 is vanuit Park Lingezegen de Innovatievoucher gelanceerd. De Innovatievoucher is een financiële bijdrage voor initiatieven, activiteiten of evenementen die bijdragen aan de levendigheid van Park Lingezegen. Met deze vouchers willen we een financiële steun in de rug geven voor inwoners, ondernemers, stichtingen of verenigingen die iets willen ondernemen in Park Lingezegen.

In totaal zijn er 10 vouchers beschikbaar, ieder van maximaal 2500 euro op basis van een cofinanciering van minimaal 50%. De innovatievouchers zijn beschikbaar voor zowel eenmalige activiteiten of evenementen als voor permanente initiatieven.

Daarbij moet een evenement, initiatief of activiteit raken aan een van deze thema’s: Food, Sport & Vitaliteit, Erfgoed, Kunst óf Landbouw & Natuur. Ook moet het een innovatief en duurzaam karakter hebben.

Dus heb je een idee voor een mooi beweeginitiatief wat zorgt voor een nieuwe manier om Park Lingezegen te beleven? Doe dan een aanvraag voor een Innovatievoucher!

Voor meer informatie: https://parklingezegen.nl/innovatievouchers-geven-nieuwe-ideeen-voor-park-lingezegen-een-financieel-steuntje-in-de-rug/

Voor alle voorwaarden en het aanvraagformulier van de Innovatievouchers kan je kijken op: http://parklingezegen.nl/innovatievouchers/

 

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Wilko Brom
Contactpersoon

Neem contact op met Wilko:

-9