Gouden Sport Sterren Veerle & Aniek

Huissen
Sport
21 januari 2022
Winnaressen drie van drie!

Samen voor het eerst in het Nederlands Voetbal elftal Dames onder de 16! Veerle als centrale verdediger en aanvoerder en Aniek als linker aanvaller met 2 doelpunten. Het was voor beiden een geweldige ervaring, wat smaakt naar meer.

Veerle Buurman is 15 jaar oud en speelt bij Sc Bemmel linksachter met min of meer dezelfde jongens waar ze op haar 5-jarige leeftijd is begonnen. Het is een hecht team waar ze mee voetbalt.

Ze zit nu in een maatwerktraject bij Jong PSV, dus reist ze regelmatig af naar Eindhoven en heeft ze ook al een keer een oefenpotje meegedaan met het eerste damesteam.

Aniek Janssen is 16 jaar en speelt bij RKHVV-jongens onder de 17 en ook daar scoort ze er aardig op los. Ze traint zo af en toe mee met jong PSV en zit nu in haar examenjaar. Dit wil ze nu eerst met goed gevolg afmaken en daarna starten met de opleiding sportleraar.

Meerdere profclubs tonen belangstelling voor de dames en dit zal zeker niet minder zijn geworden na hun geweldige debuut bij het Nederlands Elftal. De dames worden door de KNVB gezien als de beste 20 van hun generatie en wij hopen dat we ze ooit in het Nederlands Elftal kunnen zien schitteren.

We wensen Veerle en Aniek heel veel succes met hun studie en ook in hun voetbalcarrière.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Nick van der Ham
Contactpersoon

Neem contact op met Nick:

-12