Doe iets sportiefs met Burendag!

Sociaal
Sport
Wonen
24 augustus 2022
24 september burendag! Meld je activiteit aan en mogelijk ontvang je €350,-

Burendag is dé dag waarop je gezellig samenkomt met de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. In 2022 vindt Burendag plaats op zaterdag 24 september.

Lingwaard

Woon je in Lingewaard, doe je mee of organiseer je een burendagactiviteit en wil je hier een sportieve twist aan geven? Vul dit formulier in en wie weet ontvang jij een WK Volleybalpakket voor jou en je buurt! Ben je lid van een volleybalvereniging of heb je een volleyballid in je straat betrek hem of haar erbij! Wees er snel bij want op is op.

Historie

Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren ieder jaar Burendag om mensen met elkaar in contact te brengen. Op initiatief van Douwe Egberts vierden we in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. In 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Inmiddels doen ieder jaar zo'n 1 miljoen mensen mee aan Burendag.

Een betrokken buurt

Op zoek naar ideeën voor activiteiten in de buurt? Bekijk hier de beste tips over organiseren, enthousiasmeren, inkomsten en activiteiten.

Meer informatie

Heb je vragen over Burendag? Stuur een mail naar burendag@oranjefonds.nl of bel met ons campagneteam via 0900-4488448.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Thijs:

Thijs Sloot
Contactpersoon
-9