Volley Challenge

Sport
3 oktober 2022
DOE MEE AAN DE RUN & BIN VOLLEY CHALLENGE EN WIN KAARTEN VOOR DE KWARTFINALE VAN HET WK VOLLEYBAL VROUWEN 2022!

De Gelderse Sport Federatie (GSF) is, in samenwerking met de provincie Gelderland en Nevobo, de Run & Bin Volley challenge gestart. De challenge richt zich op basisscholen. Deze challenge loopt tot 7 oktober 2022. Tijd genoeg dus om een creatief fimpje in te sturen en de Volley Runner app te downloaden!

Lukt het jou en jouw beste vriend(in) om de volleybal zo vaak mogelijk over te gooien om de bal uiteindelijk in een ‘bin’ te krijgen en daarnaast de langste ‘run’ te maken in de Volley Runner app? Daag jezelf uit om de Run & Bin Volley challenge op een creatieve manier uit te voeren, stuur jouw filmpje en score uit de app in en maak kans op 3 tickets voor de kwartfinales van het WK Volleybal Vrouwen 2022!

Run & Bin Volley Challenge

Met de Run & Bin Volley Challenge worden kinderen opgeroepen om samen met zijn of haar beste vriend(in), klasgenoot, teamgenoot op een creatieve en uitdagende manier minimaal tien keer naar elkaar over te spelen door uiteindelijk de bal in een ‘bin’ (bijvoorbeeld een vuilnisemmer, prullenbak, kliko, kofferbak, wasmand of korf) te krijgen. Om kans te maken op die felbegeerde WK tickets worden de kinderen ook gestimuleerd om de Volley Runnerapp te downloaden en de langste ‘run’ te maken in de app. Uit de aanmeldingen wordt het creatiefste filmpje in combinatie met de afgelegde afstand in de Volley Runner app gekozen en mag het beste tweetal naar kwartfinale WK Volleybal op 11 oktober in Omnisport Apeldoorn.

ACCEPTEER DE CHALLENGE EN DOE MEE!

Belangrijk!

Stuur jouw filmpje van de challenge met een foto van de high-score uit de VolleyRunner app, inclusief jouw naam + e-mailadres via wetransfer.com naar het volgende adres: wkvolleyportal@geldersesportfederatie.nl

Uiterlijk 8 oktober nemen wij contact op met de winnaars. Succes!

_________________________

WK Volleybal Dames 2022

De Run & Bin Volley Challenge is onderdeel van het WK Volleybal Vrouwen dat van 23 september t/m 15 oktober 2022 plaatsvindt in Nederland. Samen met de verschillende partners wil de GSF op een uitdagende manier aandacht vragen voor het WK Volleybal door middel van de Run & Bin Volley Challenge.

Wie

Kinderen