Max Vitaal 2023-2024

Sociaal
Gezondheid
Sport
9 februari 2023
Aanbieders opgelet! Vanaf nu kun jij jouw aanbod toevoegen aan Max Vitaal en krijg gratis promotie van je activiteiten.

Het is een mooie kans om ook jouw activiteit te promoten in deze bewaargids die in april 2023 aan senioren wordt aangeboden. Met deze Max Vitaal activiteitenwijzer gaan zoveel mogelijk inwoners activiteiten dichtbij huis vinden om mee te doen. Meedoen aan deze activiteitengids is geheel gratis. Om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen presenteren is de input van jou club nodig.

Vanaf half april wordt de Max Vitaal gids in gemeente Lingewaard verspreid. Max Vitaal is een sport- en cultuurstimuleringsproject, speciaal voor senioren. Max Vitaal laat 50-plussers op een toegankelijke manier kennismaken met het complete sport- en cultuuraanbod bij hen in de buurt. Met als belangrijkste doel: hen aanmoedigen om deel te nemen aan leuke activiteiten.

Wat moet je doen?

Ben je een een aanbieder, zet dan vóór 14 maart jouw activiteiten op www.maxvitaal.eu. Wij maken er een boekwerk van, regelen de inschrijving en zorgen ervoor dat de activiteitenwijzer bij alle senioren terecht komt. Jouw activiteit mag in dit boekje zeker niet ontbreken!

  1. Ga naar www.maxvitaal.eu
  2. Log in (of registreer je eerst). Let op! Als je vereniging eerder in de gids stond dan is er al een registratie.
  3. Voeg stap voor stap de activiteiten toe

Extra optie: Organiseer je één of meer sportief evenement(en) vanaf 15 april 2023 voeg deze toe aan de agenda! De evenementen worden opgenomen in de gids.

Videohulp:

Meld je activiteit aan vóór 14 maart 2023 op www.maxvitaal.eu

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Quint:

Quint van de Ven
Contactpersoon
3