Ruil je oude racket in voor een nieuwe!

Sport
24 februari 2023

Veel mensen spelen in de zomer regelmatig badminton op de camping. Gezellig samen spelen en actief bezig zijn door tegen een shuttle te slaan. De meeste inwoners van Lingewaard hebben dan ook wel een beetje ervaring met deze sport en ook een badmintonracket thuis liggen.

Om de drempel voor iedereen zo laag mogelijk te maken is er, samen met Snelders Sport uit Elst, een interessante aanbieding tot stand gekomen bij Badmintonclub Bemmel'72: tegen een vergoeding van € 25,= en bij inlevering van een oud badmintonracket kan iedereen nu deelnemen aan 5 trainingen en speelavonden en ontvangt bovendien een hagelnieuw Yonex badmintonracket waarmee goed de overstap gemaakt kan worden naar het échte badmintonspelletje.

BC Bemmel'72 speelt iedere woensdagvond, de junioren van 19:00 tot 20:30 uur, de senioren van 19:30 tot 22:00 uur. De mogelijkheid bestaat om door een gediplomeerd trainer de fijne kneepjes bijgebracht te krijgen, maar de leden zelf heten ook ieder nieuw lid van harte welkom en nemen de tijd om de regels en technieken uit te leggen, en dat vooral in een ontspannen, gezellige sfeer.

Om deze actie mogelijk te maken heeft het bestuur contact gelegd met Snelders Sport in Elst, waar vrijwel alle leden hun rackets opnieuw laten bespannen, maar waar ook de clubshirts besteld zijn, en deze samenwerking gaat al een flink aantal jaren terug.

BC Bemmel'72 kent jeugdleden, maar ook leden die gepensioneerd zijn en alle daartussen in. Wekelijks wordt er fanatiek gestreden, maar is er ook tijd om bij te praten. Regelmatig worden er interne toernooien georganiseerd, maar ook andere buitenschoolse activiteiten. Soms lijkt het wel een vriendenclubje, maar er wordt ook deelgenomen aan toernooien bij omringende verenigingen en diverse competities, zo is er voor ieder wat wils.

 Kom daarom gerust eens kijken op onze website: www.bcbemmel.nl en meld je aan voor deze racketactie.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Maurice:

Maurice ter Hark
Contactpersoon
-16