Volleybalvereniging Kidang

non-profit organisatie
Balsport
Sport
Sportverenigingen

Maak kennis met de leukste volleybalvereniging van Lingewaard: Kidang in Bemmel. We bieden volleybal aan voor senioren én jeugd (vanaf 6 jaar bij onze Kidang Kidz). Jeugd is voor ons belangrijk, omdat wij denken dat jeugd verbindt en dat jeugd er voor kan zorgen dat volleybal blijft bestaan. We zijn sportief, competitief en sociaal met elkaar. Je kunt op elk niveau meedoen.

Bij Kidang kunnen senioren competitie spelen op verschillende niveau’s: bij de heren hebben we 3 teams in de 1e en 2e klasse van de regionale competitie (een 4e herenteam is in de maak) en bij de dames zijn we in de luxe omstandigheid dat we 8 teams hebben van 3e klasse tot en met promotieklasse! Daarnaast hebben we ook een gezellige recreantenteam.

We trainen in Sporthal De Bongerd en De Heister op maandag-, dinsdag-, en vrijdagavonden en spelen midweek én in het weekend competitiewedstrijden. Kidang organiseert ook heel veel andere leuke activiteiten. Dus houd je van gezelligheid, twijfel niet langer en meld je nu aan om na de zomerstop vrijblijvend mee te komen trainen!

Bij interesse of vragen mail naar: bestuur@kidang.nl. Of neem telefonisch contact op met Jacques Arends, voorzitter Kidang, via 06–81353262. We kijken graag met jou wat bij je past. Meer informatie over onze volleybalvereniging kan je vinden op www.kidang.nl.

Maak kennis met Leidy (één van onze volleybalsters) en onze gezellige volleybalvereniging via een leuke YouTube-video https://youtu.be/i-74ygXrSw0.

Hopelijk tot ziens bij Kidang! 

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Jacques Arends
-3