Tennis en Padel Vereniging Huissen

non-profit organisatie
Balsport
Sport
Sportverenigingen
Bij TPV Huissen gaat het om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij TPV Huissen is er een plek en uitdaging voor iedereen.

Tennis en padel bij TV Huissen! Plezier op en naast de baan

TPV Huissen is een tennis- en padelvereniging met circa 800 tennisleden en 500 padelleden. Bij tennis is de jeugd goed vertegenwoordigd met ongeveer 200 jeugdleden. Ook bij padel zijn er jeugdleden actief. Met in totaal bijna 1300 leden zijn we de grootste tennis- en padelvereniging van gemeente Lingewaard en één van de grootste sportverenigingen van Huissen. De vereniging is aangesloten bij de tennis- padelbond: KNLTB district Gelderland.

Het hele jaar tennissen op 6 Tennis-Force banen en 5 SmashCourtbanen en padellen op 4 padelbanen

De vereniging speelt op sportpark De Hazekamp in Huissen op 11 verlichte tennisbanen. Deze banen zijn bij uitzondering van sneeuw altijd bespeelbaar. We hebben 6 Tennis-Force banen en 5 SmashCourt banen. Sinds 2021 hebben we ook padelbanen, inmiddels hebben we er 4. Ook deze zijn verlicht en het hele jaar door bespeelbaar. 

Het park is eigendom van de gemeente Lingewaard. Centraal ligt het clubhuis met kantine en kleedkamers. Het clubhuis is eigendom van de club. De bar wordt in eigen beheer door vrijwilligers geëxploiteerd.

Vanaf het hoger gelegen terras heeft u uitzicht over het hele park. Het complex is goed toegankelijk voor minder validen. Het park en de kleedkamers zijn het hele jaar open. Klik hier voor de openingstijden van de bar.

Tennis- en padelvereniging voor jeugd & senior van elk niveau

Het ledenbestand van de vereniging kenmerkt zich door een goede vertegenwoordiging van vrijwel alle leeftijdscategorieën en speelsterktes. De vereniging wil daarom zowel de jeugd als de senioren en zowel de recreanten als de prestatiegerichte spelers het hele jaar door iets te bieden hebben. Speciale aandacht is er voor beginners en de allerjongste jeugd met gerichte tennis- en padellessen. Ten behoeve van jeugdtalent en de hoogste competitieteams tennis vinden er selectietrainingen plaats. Prestatief tennis wordt gestimuleerd door deelname aan de diverse landelijke- en districtscompetities en de organisatie van enkele open toernooien. Ook voor de recreanten zijn er het hele jaar door activiteiten en interne competities voor zowel tennis als padel. 

Open en toegankelijke vereniging

TPV Huissen wil een open en toegankelijke vereniging zijn, waar de leden samen zorgdragen voor een optimaal sportklimaat. Dat vraagt van een ieder een actieve en betrokken houding en daarmee bieden we de leden ook meer dan alleen tennis- en padel faciliteiten. Zo moet elke competitiespeler twee keer per jaar een bardienst te draaien, waarmee we de prijzen van de consumpties relatief laag houden.

Vragen of opmerkingen kun je te allen tijde kwijt door middel van een e-mail aan het bestuur (link) of door op het park een van de bestuursleden of andere commissieleden aan te spreken.

Ben je overtuigd dat TPV Huissen alles biedt wat een tennisser of padeller nodig heeft? Word dan nu lid!

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Hazekamp 2a
Huissen

Kernen

Contact

Neem contact op met Tennis en Padel Vereniging:

Tennis en Padel Vereniging Huissen
Contactpersoon
-11