Clubs in Lingewaard

Ontdek onze 11 organisaties en initiatieven

Sportverenigingen

FLOW by bga

Wie zijn wij?

FLOW by bga is in 1984 opgericht en verzorgt al bijna 40 jaar dans en beweging in het Dorpshuis in Angeren. 

Ons uitgangspunt is dansen, sporten en bewegen op muziek. Die combinatie maakt het mogelijk dat er aanbod is voor iedereen!

Wij geven les op maandag, woensdag en donderdag. Alle lessen worden gegeven door goed opgeleide en ervaren docentes. 

Het accent van de oorspronkelijke Balletgroep Angeren is verschoven van klassieke dans naar sporten, dansen en bewegen op muziek.

Flow - Verrassend veelzijdig !!!

Waar

Emmastraat 23
Angeren

Aanmelden

Jacqueline - flow.angeren@gmail.com
Dansscholen

Dansdocent

Wil je een fijne workshop, cursus of les in dans, bewegen of drama? LizArts werkt op locatie en is gespecialiseerd in het werken met ouderen, kinderen, mensen met een cognitieve en/of fysieke uitdaging. In een groep of individueel. Betaalbaar en op maat.

LizArts is kunst in beweging.

Bij LizArts kun je terecht voor lessen, workshops op maat, trainingen, werkplaats, bedrijfsuitjes en activiteiten op aanvraag.

Ik facilititeer, doceer en maak dans, beweging, fysiek theater en drama.

Dit doe ik voor mensen vanaf 2 jaar tot en met 102 jaar.

Aanmelden

Lisette Wolters - liz.wolters@gmail.com
Gezondheid

Roparun Team 031 Lingewaard

"Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

Waar

Bredestraat 89a
Huissen

Aanmelden

John Roelofs - johnenmarielle@hotmail.com
Sport

Schaatsvereniging de IJsvogels Angeren

Schaatsvereniging de IJsvogels in Angeren biedt bij aanhoudende vorst gelegenheid tot schaatsen voor haar leden op een verzorgde ijsbaan. Deze baan, genaamd de Kniewilligendries, is gelegen achter de remise Van Connexxion nabij de Betuwespoorlijn op het industrieterrein Bemmel-Huissen. Er wordt geveegd, er is verlichting en koek- en zopie.

De leden van de IJsvogels trainen op zondagochtend, dinsdagochtend, woensdagavond en vrijdagochtend in 't Triavium te Nijmegen. Ze zijn goed herkenbaar aan de pakken. Het schaatsen is recreatief maar ook op wedstrijdniveau, veelal marathons op regionaal niveau. De woensdagavondtraining sluit traditioneel met een gezellige derde helft.

Plezier in de sport staat voorop, maar ook leren van elkaar.

Jaarlijks is de club vertegenwoordigd op de Weissensee voor deelname aan de alternatieve elfstedentocht. Dat heeft gigantisch veel trotste sporters maar ook kruisjes opgeleverd. De vereniging heeft een regionale functie. Wedstrijdrijders buiten Angeren hebben via de IJsvogels een wedstrijdlicentie voor deelname aan KNSB wedstrijden.

Waar

Frankentaler 46
Huissen

Aanmelden

Schaatsvereniging De Ijsvogels Angeren - info@ijsvogels.com - 06-22136292
Balsport

Oldstars - Walking handbal

Walking handbal is een variant van handbal. Je mag er niet bij rennen en fysiek contact is niet toegestaan. Door aanpassingen aan het spelletje te doen past het beter bij de doelgroep (50+)

15, 22 en 29 oktober gaan we wekelijks van start met een training, deze zal plaats vinden op de vrijdagmiddag om 14.00 uur bij Sportpark De Poel, Poelsestraat 52 te Angeren. Als je interesse hebt neem dan contact op met sportcoach Thijs Sloot t.sloot@swlingewaard.nl / 06-82336027

Aanmelden

Thijs Sloot - thijs@sportservicelingewaard.nl - 06-82336027
Balsport

SV Angeren

Voetbalvereniging S.V. Angeren is een gezellige dorpsvereniging. De vereniging is opgericht in 1942 en gehuisvest op sportpark "De Poel".

Er wordt gevoetbald door jongens en meisjes, dames en heren. Angeren voetbalt in oranje shirt, witte broek en oranje sokken.

Waar

Poelsestraat 52
Angeren

Aanmelden

Sv Angeren - svangeren@gmail.com
-

Hexagon volleybal club in Angeren

Hexagon is een volleybal club in Angeren en bestaat al ruim 50 jaar. Naast spelen in de NeVoBo competitie is het ook mogelijk om recreatief te volleyballen. Voor meer info zie onze website: www.vchexagon.nl

Aanmelden

André Polman - info@vchexagon.nl - 0652646242
Behendigheidssport

Judovereniging Angeren

Judovereniging Angeren geeft judolessen in Kulturhus / Dorpshuis Angeren.

Judovereniging Angeren bestaat sinds 1975 en is in de gemeente Lingewaard een judovereniging voor beginnende en gevorderde judoka’s.

Voor onze vereniging geld: de judoka’s beoefenen met wederzijds respect en discipline deze mooie intensieve sport.

Iedere maandag en woensdag.

Onze trainingstijden vindt u hier: https://www.judo-angeren.nl/trainingen/

Aanmelden

Judovereniging Angeren - info@judo-angeren.nl - 06-27466827
Balsport

Tennisvereniging Angeren

Tennisvereniging Angeren is een vereniging die in 1979 is opgericht en sinds 1981 is gehuisvest op de huidige locatie als onderdeel van sportpark "De Poel".

Onze vereniging heeft ca. 125 leden en kenmerkt zich door een gezellige sfeer en een juiste balans tussen recreatief en prestatie tennis. De vereniging draait op een vaste kern van vrijwilligers, die het bestuur de mogelijkheid bieden om allerlei activiteiten te laten plaatsvinden.

Ons tennispark bestaat uit 3 Smash Court banen en een authentiek clubhuis (De Fuik) met terras. De banen zijn iedere dag bespeelbaar van 08.00 tot 23.00 uur.

Daarnaast is er bij Tennisvereniging Angeren de mogelijkheid om tennislessen te volgen.

Aanmelden

Tennisvereniging Angeren - bestuur.tvangeren@gmail.com
Sport

Lingewaard in beweging

Lingewaard in beweging is de organisatie achter het digitale sportplatform. Heb je nou vragen, opmerkingen of concrete ideeën. Stuur ons een berichtje (zie onderstaand).

Organiseer je een sportief evenement of activiteit en wil je graag foto's of filmpjes laten maken! Neem ook contact op. Wij kijken dan of één van onze publicisten bij jullie langs kan komen. Wij maken een foto of een filmpje, we vragen van jullie een stukje tekst toe te voegen.

Wat hebben we nodig:

  • Adres
  • Datum + tijdstip activiteit
  • Contactpersoon voor de publicist (naam, telefoon, e-mail)
  • Omschrijf kort en bondig wat je graag op beeld zou willen zien

Zoek je een sport- of beweegactiviteit en wil je dat een professional met je mee denkt over wat bij jou past? Neem contact op met de Sportcoaches via onderstaand contactformulier!

Waar

Wagenweg 12d
Bemmel

Aanmelden

Quint van de Ven - quint@sportservicelingewaard.nl - 0613966536
Sport

Sportakkoord Lingewaard

In navolging op het Nationaal Sportakkoord en het Gelders Sportakkoord, is het Lingewaards Sportakkoord ontwikkeld (okt 2019). Met dit Lingewaards Sportakkoord willen we bereiken dat iedereen, écht iedereen, plezier in sport en bewegen kan hebben. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer.

De handtekeningen onder dit Sportakkoord vormen de eerste stap om dat te bereiken. Een stap die we zetten met een groot aantal partijen. Het Sportakkoord is namelijk tot stand gekomen in samenwerking met zeer veel partners uit Lingewaard.

Samen hebben we een aantal belangrijke ambities benoemd. Ambities waar we met elkaar de schouders onder gaan zetten. Hierover hebben we concrete afspraken met elkaar gemaakt. Wat we doen is niet allemaal nieuw, maar door de manier waarop we het uitvoeren krijgt sport en bewegen een enorme impuls in Lingewaard.

Thema's:

  • Iedereen kan Meedoen
  • Jeugd in beweging
  • Sterke en Vitale sport- en beweegaanbieders
  • Duurzame sportinfrastructuur
  • Samen bewegen en beleven (uitkomst: o.a. deze website)

Wil je een bijdrage leveren? Een goed idee? Meer weten? Neem contact met ons op!

Waar

Cuperstraat 9
Bemmel

Aanmelden

Nick van der Ham - n.vanderham@swlingewaard.nl
Zoom