Clubs in Lingewaard

Ontdek onze 7 organisaties en initiatieven

Sport

Personal Training voor vrouwen

YEEY.nl

Hoe kan ik je helpen? Ik help je bij het verbeteren van je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Afslanken, sterker en fitter worden, conditie verbeteren, mobiliteit vergroten, werken aan een positiever zelfbeeld, stress reduceren; wat je doel ook is samen maken we van jou ‘the best version of yourself‘!

Gun jezelf meer energie. Een goede balans tussen sport, voeding, slaap en ontspanning geeft energie. En energie geeft je kracht. Fysieke en geestelijke kracht.

Your Energy Empowers You!

Ben jij een man en wil je graag een fit fysiek? Meer spiermassa? Wil jij je goed voelen? Ook dan ben je aan het juiste adres. Mijn specialiteit zit hem in het begeleiden van vrouwen, maar mannen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Ook voor jullie doelen heb ik alle tools in huis om deze samen te bereiken.

Ben jij een vrouw en wil je beter voor jezelf zorgen? Het vrouwelijk lichaam werkt over het algemeen gewoon anders, complexer, dan het mannelijk lichaam. Maar ook geestelijk, emotioneel, zitten vrouwen anders in elkaar. Dit behoeft dus een andere benadering en daar kan ik je bij helpen!

Ben je in verwachting? Dan kan ik je als coach en ervaringsdeskundige, als moeder van 5 kinderen, helpen om je zwangerschap zo fit mogelijk door te komen. En om na de bevalling goed te herstellen. Zwanger zijn en bevallen is tenslotte topsport!

Waar

Lage Zandsestraat 2
Haalderen

Aanmelden

Michèlle Janssen - mies@yeey.nl
Adviesbureaus

Transferpunt Sport

Het Transferpunt Sport (TPS) is een adviesbureau op het gebied van sport, bewegen en gezondheid en maakt onderdeel uit van de HAN Sport en Bewegen en SENECA.

De ondersteuning van sportorganisaties wordt onder begeleiding van deskundige docenten uitgevoerd door tweede, derde en vierde jaars studenten

Middels het uitvoeren van toegepast wetenschappelijk onderzoek kunnen vragen uit de praktijk (van sportorganisaties) worden beantwoord.

Waar

Heyendaalseweg 141
Nijmegen

Aanmelden

Rik - rik.eikholt@gmail.com - 0640174511
Balsport

Tennisclub Haalderen

De tennisclub is op 3 oktober 1977 opgericht en stevenen af op een 50 jarig bestaan. We hebben circa 100+ leden. Aantrekkelijke tennisaanbiedingen voor jong en oud. Een zomer lidmaatschap, sterk gereduceerd jeugd tarief, senioren korting, losse baanverhuur of gewoon eens kennismaken met de sport. Er is veel mogelijk en veelal bespreekbaar.

We willen graag een laagdrempelige club zijn die in Haalderen en omstreken bekend staat als gezellige dorpse vereniging wat bol staat van gezelligheid. Labelavonden en toernooien zijn goed bezocht en smaakt in meerdere opzichten altijd naar meer.

Onze doelstelling voor de komende jaren is meer jeugd aan onze vereniging binden door het aantrekkelijk te maken met leuke activiteiten en het motie "Maak kennis met tennis".

Aanmelden

Jehan Rikken - tchaalderen@outlook.com
Beweging

Haalderen Leeft in Beweging

Bewegingsactiviteiten georganiseerd onder de vlag van Haalderen Leeft.

Sportief wandelen (zomerstop):

  • herstart di. 7 september 19.15 uur
  • startlocatie: Sportpark Notenboom, Haalderen
  • Iedereen is welkom
  • Geen kosten aan verbonden
  • Begeleiding: Sabine & Manon
  • Aanmelden: wandelgroephaalderen@gmail.com

Aanmelden

Timo Leissner - timoleissner_5@hotmail.com
Verenigingen

Oranjecommissie Haalderen

De Oranjecommissie is een aparte werkgroep binnen R.K.V.V. HAVO en deze werkgroep organiseert jaarlijks op Koningsdag de activiteiten in Haalderen.

Aanmelden

Sandy van Ingen - sandyvaningen6@gmail.com
Balsport

RKVV HAVO

HAVO, wat zoveel betekent als ‘Haalderen Vooruit’ is een echte dorpse voetbalvereniging die is opgericht op 27 augustus 1927. Iedereen is bij ons welkom en vanaf 5 jaar kan er worden deelgenomen aan trainingen die mede worden vormgegeven door een trainingsjaarplan. Jeugdleiders en trainers zijn in het bezit van een “verklaring omtrent gedrag”. Voor pupillen tot en met 9 jaar kan er gebruik worden gemaakt van een 2 maanden durende kosteloze proefperiode om te ‘proeven’ aan het voetballen bij onze club. 

Op het moment heeft HAVO 13 teams (5 senioren (waarvan één dames), 3 junioren en 5 pupillen) waarbij plezier, sportiviteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Ons eerste elftal komt uit in de 3e klasse en heeft als doel een stabiele factor in deze klasse te zijn en blijven, waarbij doorstroming van eigen jeugd naar de selectie een belangrijk onderdeel van het beleid uitmaakt. 

HAVO is veel meer dan alleen een voetbalvereniging en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door gedurende het jaar diverse activiteiten voor haar jeugd te organiseren. Voorbeelden hiervan zijn: de jeugd kerstbingo, diverse uitjes zoals het bezoeken van wedstrijden van profclubs, laser gamen in het Haalders-bos, zaterdagspellen, paaseieren zoeken, seizoensafsluiting met een voetbalcarrousel, jeugdtoernooi, team barbecue, etc. 

Wij zijn met trots een echte dorpsclub met wat men de "meest gezellige kantine van de Betuwe" noemt! 

Kom jij (ook) voetballen bij HAVO?

Meer informatie m.b.t. aanmelden, contributie, trainingstijden en ons jeugdplan vind je op onze website (link hier beneden)

Waar

Notenboomstraat
Haalderen

Aanmelden

Domien Stoffels - communicatie@havohaalderen.nl
Sport

Lingewaard in beweging

Lingewaard in beweging is de organisatie achter het digitale sportplatform. Heb je nou vragen, opmerkingen of concrete ideeën. Stuur ons een berichtje (zie onderstaand).

Organiseer je een sportief evenement of activiteit en wil je graag foto's of filmpjes laten maken! Neem ook contact op. Wij kijken dan of één van onze publicisten bij jullie langs kan komen. Wij maken een foto of een filmpje, we vragen van jullie een stukje tekst toe te voegen.

Wat hebben we nodig:

  • Adres
  • Datum + tijdstip activiteit
  • Contactpersoon voor de publicist (naam, telefoon, e-mail)
  • Omschrijf kort en bondig wat je graag op beeld zou willen zien

Zoek je een sport- of beweegactiviteit en wil je dat een professional met je mee denkt over wat bij jou past? Neem contact op met de Sportcoaches via onderstaand contactformulier!

Waar

Wagenweg 12d
Bemmel

Aanmelden

Quint van de Ven - quint@sportservicelingewaard.nl - 0613966536
Zoom