Clubs in Lingewaard

Ontdek onze 2 organisaties en initiatieven

Sport

Personal Training voor vrouwen

YEEY.nl

Hoe kan ik je helpen? Ik help je bij het verbeteren van je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Afslanken, sterker en fitter worden, conditie verbeteren, mobiliteit vergroten, werken aan een positiever zelfbeeld, stress reduceren; wat je doel ook is samen maken we van jou ‘the best version of yourself‘!

Gun jezelf meer energie. Een goede balans tussen sport, voeding, slaap en ontspanning geeft energie. En energie geeft je kracht. Fysieke en geestelijke kracht.

Your Energy Empowers You!

Ben jij een man en wil je graag een fit fysiek? Meer spiermassa? Wil jij je goed voelen? Ook dan ben je aan het juiste adres. Mijn specialiteit zit hem in het begeleiden van vrouwen, maar mannen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Ook voor jullie doelen heb ik alle tools in huis om deze samen te bereiken.

Ben jij een vrouw en wil je beter voor jezelf zorgen? Het vrouwelijk lichaam werkt over het algemeen gewoon anders, complexer, dan het mannelijk lichaam. Maar ook geestelijk, emotioneel, zitten vrouwen anders in elkaar. Dit behoeft dus een andere benadering en daar kan ik je bij helpen!

Ben je in verwachting? Dan kan ik je als coach en ervaringsdeskundige, als moeder van 5 kinderen, helpen om je zwangerschap zo fit mogelijk door te komen. En om na de bevalling goed te herstellen. Zwanger zijn en bevallen is tenslotte topsport!

Waar

Lage Zandsestraat 2
Haalderen

Aanmelden

Michèlle Janssen - mies@yeey.nl
Coaching

One stop shop voor jouw gezondheid!

Personal training studio in Gendt, de expert op hormonaal gebied, met de juiste begeleiding in gewichtafname, lichamelijke klachten, revalidatie en houdingstechniek

 Voedingsadvies en het adres voor pijnbestrijding, preventieve behandelingen. Smallgroupfitness & groepstrainingen.

Speciaal voor dames womendefence. Fight, flight or freeze zelfverdedigingstechniek.

Waar

Willem alexanderstraat 4A
Gendt

Aanmelden

Yvette - ptstudiolingewaard@gmail.com - 0683611331
Zoom